Logotyp
Hem / Byta luckor i köket
Kampanj image

50%

rabatt på köksluckor*

Erbjudande! Just nu får du 50% rabatt på dina nya köksluckor* när du förnyar köket med oss. Boka ett gratis hembesök senast 24/6 2024 för att ta del av erbjudandet.

Ta del av erbjudandet

Vill du byta luckor i köket?

Att byta luckor i köket är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att förnya ditt kök utan att behöva göra en totalrenovering. Hos oss på Härjedalskök erbjuder vi ett brett sortiment av köksluckor i olika stilar, färger och material för att du ska kunna hitta något som passar just ditt kök och din personliga smak.

Brett utbud av luckor och beslag


Kök i greiga köksluckor.

Vi har ett brett utbud av luckor i olika stilar, från moderna släta luckor till mer traditionella prolerade luckor. Du kan välja mellan en mängd olika färger och ytbehandlingar, såsom matt, högglans eller träimitation.

Enkel och snabb köksförnyelse


köksluckor och lådor i valnöt.

Processen att byta köksluckor är enkel. Våra experter hjälper dig att mäta upp dina be ntliga skåp och ser till att de nya luckorna passar perfekt. Installationen är snabb och enkel, och du kan ofta byta ut luckorna på bara en dag.

Inspiration för
ditt nya kök

Föredrar du ett antikvitt kök, varmt träkök i naturkänsla, trendigt blått eller kanske nyklassiskt grått kök? Sätt din egen prägel på ditt kök med våra val av köksluckor och lådor, handtag och knoppar och smarta kökslösningar.

Vårt utbud av färger


Släta eller mönstrade köksluckor? Det är en viktig fråga att tänka på när du planerar ditt nya kök för att kunna skapa rätt atmosfär och känsla. Genom att addera ett mönster på dina köksluckor och lådfronter kan du ge ditt kök en unik karaktär som lyfter hela rummet.

Silvriga runda beslag.

Vårt utbud av mönster


Vare sig du föredrar ett kök i klassiskt vitt, sobert grått, naturkänsla med trä eller kanske ett trendigt grönt kök, så erbjuder vi på HärjedalsKök ett brett urval av alternativ för att hjälpa dig med att hitta rätt färg till det viktigaste rummet i hemmet.

Silvriga runda beslag.

Designa ditt kök steg för steg

1

Välj färg

Vitt, grått eller trä? Välj rätt nyans till ditt nya kök.


2

Välj mönster

Vi har både släta och mönstrade köksluckor.


3

Välj handtag

Gör köket ännu mer personligt med handtag och knoppar.


4

Välj tillbehör

Få ordning och reda i köket med våra smarta kökslösningar.

Renovera hållbart med Härjedalsmetoden

Med vår metod Härjedalsmetoden® vill vi förändra din syn på köksrenovering. Att byta ut dina köksluckor på befintliga köksstommar är inte bara hållbart och kostnadseffektivt, det är även tidsbesparande.

Träköksluckor och lådfronter.

Vårt utbud av vitrinluckor


Låt ljuset flöda in i ditt kök med hjälp av våra stilfulla vitrinluckor.
Vi erbjuder ett brett urval av varianter som harmonierar med alla färger och mönster i ditt HärjedalsKök.

Vårt utbud av handtag & knoppar


Handtag i mässing.

Sätt din egen prägel på ditt kök med våra val av handtag och knoppar till de köksluckor du väljer. Kombinationen mellan luckor och lådor och handtag och knoppar sätter tonen för hur ditt kök uppfattas.

Handtag i mässing.

Boka ett gratis hembesök

Integritetspolicy(Obligatoriskt)
Handtag på kökslucka.
Köksstommar och luckor med handtag.
Handtag till köksluckor och kökslådor.