Logotyp
Hem / BRF
Kampanj image

50%

rabatt på köksluckor*

Erbjudande! Just nu får du 50% rabatt på dina nya köksluckor* när du förnyar köket med oss. Boka ett gratis hembesök senast 24/6 2024 för att ta del av erbjudandet.

Ta del av erbjudandet

Smart köksrenovering för bostadsrätter

Köksvisning för din bostadsrättsförening

Ett trevligt och mycket uppskattat event för föreningens medlemmar är våra enkla köksvisningar.

✓ Vår lokala köksexpert kommer under ett par timmar ut till er förening där vi lånar eller hyr er föreningslokal och bjuder in medlemmarna för att få goda råd, se på produktprover och umgås tillsammans. Saknar föreningen samlingslokal tar vi med oss vår köksvisningsvagn.

✓ Vi står för inbjudan, förberedelser och eventuellt efterarbete.

✓ I samband med köksvisningen bjuder vi medlemmarna på fika!

✓ Vi finns över hela Sverige.

Så går det till

Planering

Vi planerar upp något tillsammans som passar er förening. Varför inte i samband med nästa städdag?

Köksvisning

Vi kommer ut till er och tar hand om allt! Era medlemmar får chans att mingla med grannar och se våra produkter.

Hembesök

Intresserade medlemmar kan boka ett gratis hembesök direkt på plats.

”Våra köksvisningar har blivit en uppskattad tradition”

Mattias Forsman, marknadschef på Härjedalskök.

”Vi på Härjedalskök har haft stor framgång med att arrangera köksvisningar för bostadsrättsföringar, och det är alltid en uppskattad händelse.

Under åren har vi sett ett fantastiskt engagemang från BRF:er som bjudit in oss till deras föreningslokaler. Vi informerar medlemmarna i förväg och erbjuder två visningar på visningsdagen – en runt lunchtid och en vid middagstid. Ibland gör vi även besök på söndagseftermiddagar för att passa deltagarnas schema.

Dessa visningar är inte bara till för att inspirera till nya kökslösningar, de blir också trevliga sociala tillfällen med mycket skratt och gott fika. Det är en chans för medlemmarna att se och känna på våra produkter utan att behöva besöka ett möbelvaruhus. Många bokar ett hembesök efter visningen, och det är alltid roligt att se montagebilen rulla in några veckor senare när nya köksluckor beställs.

Det bästa med våra köksvisningar är att vi kan erbjuda medlemmarna en informativ och inspirerande upplevelse som bidrar till att höja värdet på deras hem.”

Berättar Mattias Forsman, marknadschef på Härjedalskök.

Ring eller mejla mig så berättar jag mer

Sedan ett år tillbaka har Härjedalskök Madeleine Björkman varit anställd som ansvarig för föreningsevent. Madeleine finns tillhands på kontorstid och berättar gärna mer om hur vi kan skräddarsy en köksvisning speciellt för er förening, oavsett var någonstans i Sverige ni bor.

Madeleine Björkman
Madeleine Björkman
Köksexpert BRF:er