Boka
gratis
hembesök
Beställ
gratis
broschyr
Kontakta vår
kundtjänst
020-290 500
Kostnadsfritt

Har du också suttit vid köksbordet i sommar och funderat på om det kanske är dags för en renovering av köket? Då har vi en fråga till dig! Hur mår köksstommarna? Mest troligt räcker det att byta köksluckor, och det hjälper vi gärna till med.

Börja enkelt med att bjuda hem en köksexpert. Det är den perfekta starten, oavsett om du har hela din köksrenovering klar för dig eller kanske är osäker och vet varken in eller ut. Vi kan kök och hjälper dig med tips och råd, såklart helt förutsättningslösa och på en tid som passar dig. Vi på HärjedalsKök brukar skoja och säga att allt det kostar är en kopp kaffe.

Vi kommer hem till dig eftersom vi vill att du ska få titta på våra köksluckor i ditt kök, i lugn och ro. Under hembesöket tittar en av våra engagerade köksexpeter på de möjligheter ditt kök har. Vi presenterar nyheter, köksluckor och förslag på design, funktion och kombination av detaljer så att du får den känsla du är ute efter.

Just nu har vi ett erbjudande till dig som bokar ett hembesök via vår nya kökssajt. Du får ett presentkort från Delicard till ett värde av 130kr.  Ange PRESENT för att ta del av erbjudandet.

Boka ett gratis hembesök här så ringer vi upp dig!

Vi ses!