Boka
gratis
hembesök
Beställ
gratis
broschyr
Kontakta vårt
kundcenter
020-290 500
Kostnadsfritt

Om du inte vill riva ut hela köket, kan vi på HärjedalsKök göra en enorm skillnad i ditt gamla kök med nya köksluckor och handtag. Den bästa grejen? Du kan äta frukost i ditt gamla kök och laga middag i det nya, så snabbt går det med oss! Vi garanterar att du inte känner igen ditt kök efter att Härjedalsmetoden® tar över.

Vi har ett stort sortiment av olika knoppar och handtag – det finns verkligen något för alla. Handtag har en större roll i kökets inredning än man tror. De är detaljer som alltid upptäcks. Samma köksluckor kan se helt annorlunda ut med olika handtag. Ett roligt knopptips från våra köksexperter är att inte ha likadana knoppar på alla lådor och luckor utan istället blanda två olika – se bilderna här för inspiration. Vi hjälper gärna till om det känns svårt att välja knoppar eller veta vilka olika beslag som går bra ihop.

Det viktigaste med knoppar är självklart att de känns bra i handen och att det är praktiskt för dig att öppna dina köksluckor och utdragbara lådor. I en barnfamilj, glöm inte att tänka på barnens små händer – många vardagliga aktiviteter förenklas med barnvänliga handknoppar och då har barnen en möjlighet att lära sig att bli mer självständiga även i köket.

Sedan måste vi tänka på den estetiska sidan så ditt drömkök ser fint ut som helhet. Glöm inte att handtagens storlek måste matcha dina luckor. Både för stora och för små handtag kan kännas obekväma och se konstiga ut mot luckorna. Tänk igenom färgerna som du vill använda i kökets inredning. Glöm inte heller att överväga metallnyanserna: går guld, silver eller bronsfärg bättre ihop med luckorna och de andra nyanserna i köket?

Det är tydligt att knopparna inte bara är ett verktyg för att öppna köksluckor utan en av varje köks viktigaste detaljer! Ta din tid att välja och använd gärna våra köksexperter för hjälp under vårt kostnadsfria hembesök.