Boka
gratis
hembesök
Beställ
gratis
broschyr
Kontakta vårt
kundcenter
020-290 500
Kostnadsfritt

Man brukar kalla köket ”hemmets hjärta”. Vi på HärjedalsKök tillsammans med våra kunder vet att det är helt sant. Köket är inte bara rummet där vi äter. Dessutom, det är stället där vi möter och umgås med varandra, pratar om vardagliga saker, delar minnen, och så vidare. Därför är ditt HärjedalsKök den perfekta platsen för att fira Alla hjärtans dag.

Hur låter en Alla hjärtans dag-frukost med något lite extra? Du kan göra dina toastbröd hjärtformade med en pepparkaksform eller kniv, lägga till lite hjärtströssel på den bäriga morgonsmoothien. Nu är det dags att vara kreativ och överraska någon viktig för dig.

Middagen kan du fortsätta med samma tema. Nu har vi en riktigt bra anledning att satsa på maten på en vanlig torsdag. Hitta ett recept du har tänkt prova någon gång men aldrig hittade det perfekta tillfället för. Glöm inte att rosa glasyr gör så att varje efterrätt matchar med temat och att hjärtmönstrade servetter är grundläggande för dagens firande…

Vilken stor skillnad väldigt små saker kan göra för att förbättra vår vardag. Ett fint och organiserat kök gör det enklare för oss att njuta av vardagens speciella stunder.

Dela med dig av ditt Alla hjärtans dag-firande i ditt HärjedalsKök och tagga oss på Instagram med #härjedalskök.

Ha en kärleksfull dag!